Live kamere - kamere uživo Veleprodajni partneri - cjenici


Javascript DHTML Tree Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Zanimljivosti - A.A.M. Mihalinec u javnosti

Međunarodni UWW turnir VII. GRAND PRIX Zagreb Open 2020

Međunarodni UWW turnir VII. GRAND PRIX Zagreb Open 2020
7. i .8 studenog u Zagrebu se u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (UWW) održava jaki međunarodni turnir u hrvanju grčko-rimskim načinom za seniore – UWW Grand Prix Zagreb Open 2020.
Natjecanje se održava u Domu sportova te je zbog korona virusa zatvoreno za gledatelje. Kako bi doprinijeli sigurnosti natjecatelja koriste se uređaji za beskontaktno mjerenje tjelesne temperature i detekciju zaštitne maske tvrtke A.A.M.-Mihalinec.
Više o kontroli pristupa za beskontaktno mjerenje tjelesne temperature i detekciju zaštitne maske koji govori na hrvatskom pročitajte na linku COVID-19 prevencija i detekcija.

Enterprise software
Prezentacija programske aplikacije Enterprise za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa

Sajam tehničke zaštite 2013

INTERPROTEX 2013 FAIR - Zagreb fair - Zagreb velesajam - A.A.M. Mihalinec k.d.

Sajam tehničke zaštite 2011

INTERPROTEX 2011 FAIR - Zagreb fair - Zagreb velesajam - A.A.M. Mihalinec k.d.

Sajam tehnička zaštita 2009

INTERPROTEX 2009 FAIR - Zagreb fair - Zagreb velesajam - A.A.M. Mihalinec k.d.

Sajam tehnička zaštita 2007

INTERPROTEX 2007 FAIR - Zagreb fair - Zagreb velesajam - A.A.M. Mihalinec k.d.

Sajam tehnička zaštita 2005

INTERPROTEX 2005 FAIR - Zagreb fair - Zagreb velesajam - A.A.M. Mihalinec k.d.

Spomenik autora Igora Franića 2007. godine na urbanom platou Pila simbolizira slobodu i budućnost Dubrovnika i Hrvatske za što su se branitelji i borili, a u njega su utkani svi elementi hrvatske državnosti, rečeno je prigodom otkrivanja spomenika.

Osim rečenog, spomenik predstavlja konglomerat umjetnosti, arhitekture i tehnike.

Naime, na modernistički način video zid -sastavni element spomenika- prikazuje pejsaže s motivima mora preko CNB zakretne kamere i video nadzornog sustava poduzeća A.A.M.- Mihalinec k.d. u Zagrebu.

Na ovaj način predstavljen je simbol života otisnutog na kamenom bloku. Dinamika slike (valovi, zalaz sunca i sl.) u simbolu spomenika koji predstavlja spomen na pale branitelje s Zrinsko-frankopanskom krilaticom: "Navik on živi ki zgine pošteno!".

U emisiji RTL televizije vodila se rasprava koliko sigurnost, tehnička zaštita - video nadzor na javnim mjestima osigurava objekt i remeti li pravo na privatnost.

Može li video nadzor u svrhu nadziranja djelatnika na radnim mjestima biti opravdan uslovima usavršavanja kvalitete rada?

Kako video nadzor štiti i gdje i zašto je potreban?

Ipak, na poslijetku, čini se da je sve stvar osobnog stajališta. -Naime, video nadzor nebi bio potreban na javnim mjestima da na istima nema remečenja reda, mira i građanskih prava...

U emisiji govore građani, poslodavci, posloprimci, struka: g.Davor Mihalinec, osnivač komanditnog društva A.A.M. koje pokriva, tj. štiti javnu i privatnu imovinu (banke, uredi, tvornice, kuće, stanovi) diljem regije i inozemstva.
...pogledajte snimku i saznajte više!

Integracija sustava tehničke zaštite - Projektiranje, izdavanje projektne dokumentacije!