Live kamere - kamere uživo Veleprodajni partneri - cjenici


Javascript DHTML Tree Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

AUTOMATSKO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE

TERMALNE KAMERE ZA AUTOMATSKO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE

Nova verzija termalnih kamera za automatsko mjerenje tjelesne temperature s udaljenosti većoj od 2 metra s točnošću od ±0,3°C i alarmiranju u slučaju povišene temperature.

Time se smanjuje rizik za ljude koji se izlažu virusu ovih dana – medicinskom osoblju, policiji, zaštitarima, trgovcima, dostavljačima i svima drugima koji ne mogu slijediti „ostani doma“ upute.

Što se tiče dosadašnjih korisnika primjećujemo 2 grupe:
- One koji sustav trebaju odmah zbog angažmana/prolaska velikog broja ljudi i 24-satnog radnog vremena: bolnice, civilna zaštita, aerodromi, kolodvori, logističke kompanije i slični korisnici koji sad rade punim pogonom
- One koji se pripremaju za poslovanje nakon smirivanja trenutne situacije: hoteli, banke, zgrade za iznajmljivanje poslovnih prostora, maloprodajni lanci, shopping centri i slični korisnici koji sad ne rade ili rade bitno smanjenim kapacitetom
Pogledajte video prezentaciju sustava za mjerenje temperature.

Mjerenje tjelesne temperature

Mjerenje tjelesne temperature

Mjerenje tjelesne temperature

Mjerenje tjelesne temperature

AUTOMATSKO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE I DETEKCIJA MASKE

Brzo i jednostavno prepoznavanje crta lica sa detekcijom zaštitne maske i povišene tjelesne temperature. Napredan sustav kotrole pristupa koji prepoznaje crte lica osobe sa pravom ulaska čak i kada nosi zaštitnu masku. Dok prepoznaje lice automatski mjeri tjelesnu temperaturu osobe te može onemogućiti ulazak osobi sa povišenom tjelesnom temperaturom ili osobi bez zaštitne maske.

Kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti poput COVID-19 preporučivo je zaštiti djelatnike koji dolaze na posao uređajem koji bez dodira može prepoznati crte lica ili dlana djelatnika.
Osigurajte sigurnost zaposlenika i spriječite širenje zaraze već na ulazu.
Više o tome pročitajte ovdje.

Prepoznavanje crta lica sa masko i povišene tjelesne temperature

Prepoznavanje crta lica sa masko i povišene tjelesne temperature